Over ons

Starlimo kan dankzij zijn uitgebreide assortiment limousines als de meest complete limousine verhuurder van ons land bestempeld worden.

We verhuren de zeer luxe Lincoln Limousines in de kleuren wit, roze, zilver en zwart. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor een Porsche, Chrysler en zelfs Hummer Limousine. Wij bieden onze klanten een ruime keuze, zodat ze een Limousine kunnen huren die volledig aansluit op hun wensen. De limousines zijn zeer luxueus ingericht met onder andere een minibar, moderne audioapparatuur, airconditioning en een privacyscherm, zodat u zich een ware ster zult voelen. Wij van Starlimo verhuren ook een exclusieve rolstoel limousine in de vorm van een gepimpte en verlengde Mercedes Sprinter. Deze auto is voorzien van diverse aanpassingen om het luxe vervoer voor iedereen toegankelijk te maken.

Onze limousines worden door zowel particuliere- als zakelijke klanten gehuurd. Voor zowel zakelijke aangelegenheden als feesten en partijen is een limousine dan ook een passend vervoersmiddel. De luxe lederen bekleding zorgt voor een uiterst comfortabele rit. Onze prachtige limousines worden verhuurd met een chauffeur die geheel in stijl gekleed gaat. U kunt er van op aan dat de limousines in een uitstekende staat verkeren en er bijzonder verzorgd uitzien. Starlimo is de grootste Limousine verhuurder van Nederland met ruim 20 jaar ervaring. Bij ons wordt er niets aan het toeval overgelaten!