Referenties

Benieuwd naar wat de klanten van Roze Limousine huren vinden? Zie onderstaand enkele voorbeelden van de referenties.

Roze Limousine huren? Een vrijblijvend gesprek is altijd mogelijk, klik hier.

 

Roze Lincoln Limousine

Waar: Amsterdam
Evenement: Heineken Musical Hall

Referentie:
Google heeft ons laten kennis maken het prachtige bedrijf Roze limousine huren. De dienstverlening van Roze limousine huren was geweldig en alles was tot in de puntjes verzorgd. Zeer vriendelijk, proffesioneel en behulpzaam personeel heeft ervoor dat onze verwachting zijn overtroffen. De limousine was nog mooier en luxer dan we op de foto’s konden zien. Roze limousine huren zou ik willen omschrijven als zeer klantgericht en proffesioneel. Op zoek naar een limousine? Roze limousine huren is een echte aanrader.
Nance Lever

Roze Lincoln Limousine

Waar: Tiel
Evenement: Kinderfeestje

De referentie:
Wat een gastvrije ontvangst kregen wij van Roze limousine huren. Zowel vooraf als op de dag zelf was alles helemaal top geregeld. Aan alles was gedacht en Roze limousine huren heeft ervoor gezorgd dat de verjaardag van mijn dochter echt een unieke dag was. Roze limousine huren is in alle opzichten zeer loyaal naar haar klanten toe. De uitstraling en de luxe is helemaal fantastisch. Je merkt dat er zuinig en met beleid met de limousines wordt omgegaan. Je wordt als een echte VIP behandeld. Roze limousine huren is een zeer betrouwbaar adres die van een bijzondere aangelegenheid een topper maakt die je nooit zult vergeten.
Mevrouw Nicolette van Meurs

Witte Lincoln Limousine

Waar: Oss
Evenement: Jubileum

De referentie:
Luxury Limousine geeft je echt het gevoel dat er met plezier gewerkt wordt aan het bezorgen van een bijzonder feestgevoel voor de klant. Je voelt je echt in de watten gelegd. We zijn echt ontzettend tevreden over de dienstverlening van Roze limousine huren. Jullie hebben voor een bijzondere ervaring gezorgd: De Champagne, de vriendelijke lach en de loper. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Als je een schitterende limousine en een zeer vriendelijke service zoekt moet je bij Roze limousine huren zijn.
Mevrouw A. van Koolen

Roze Lincoln Limousine

Waar: Gouda
Evenement: Kinderfeestje

De referentie:
Lauren en haar vriendinnen hebben genoten van de rit in de roze limousine. Iedereen was zo enthousiast en ze wisten niet hoe snel ze het aan hun ouders moesten vertellen. Er zijn al heel veel mensen uit de buurt naar ons toe gekomen om alles over Roze limousine huren te vragen, de kwaliteit en service viel op! De dienstverlening was nog beter dan ik had verwacht, want er werd echt enthousiast meegedacht. Je had niet het gevoel dat je een nummer was, maar ze deden echt hun uiterste best om er een onvergetelijke dag van te maken. Dat is zonder twijfel gelukt!
Mevrouw E. van IJll

Roze Lincoln Limousine

Waar: Montfoort
Evenement: Schoolgala

De referentie:
Wat een service biedt Roze limousine huren zeg! De meiden werden als prinsesjes behandeld en daar genoten ze dan ook echt van! Alles was in overleg mogelijk de aankleding, muziek en de route. Er was plotseling regen en er waren schitterende paraplu’s aanwezig. De communicatie vooraf is duidelijk waardoor je weet waar je aan toe bent. Geen financiële verrassingen achteraf maar wel ontzettend blij verrast over het hoge dienstverleningsniveau! Een absolute aanrader!
Mevrouw J. Grijpink

Witte Lincoln Limousine en Roze Lincoln Limousine

Waar: Opijnen
Evenement: Trouwerij

De referentie:
Wat een uitmuntende service en dienstverlening biedt Roze limousine huren en Roze limousine huren! De gehele famile Van Koot wil je graag nogmaals bedanken voor alle goede zorgen tijdens de trouwerij van onze dochter en schoonzoon. Je denkt zo ongelofelijk goed mee, de poort van het gemeentehuis was nog niet geopend en binnen één telefoontje heb jij dit voor elkaar, super!

Beide limousines waren schitterend en de mini bars waren rijkelijk gevuld. Jullie zagen er ook verzorgd uit, het was een
uniek plaatje zo alles bij elkaar. Wat vooral opviel was jullie vriendelijkheid.

Pink limousines en Luxury limousines is absoluut een aanrader!
Familie van Koot

Witte Lincoln Limousine

Waar: Geldermalsen
Evenement: Feest

De referentie:
Wat een fantastische verzorgde limousine, hele vriendelijke chauffeuse. We hebben een unieke avond beleefd door Roze limousine huren. We gaan jullie nog zeker vaker bellen als we een limousines nodig hebben. Roze limousine huren is een echte aanrader! In één woord helemaal geweldig!
Winanda Swinkels